ORÍGENS

Elaborem Vinagres Artesans

Els nostres vinagres, conserven tota la delicadesa del coneixement tradicional. Elaborats a partir de raïm blanc ecològic del Penedès, amb una doble fermentació, alcohòlica primer i acètica després, incorporen infusions de productes boscans aromàtics elaborades acuradament en el nostre celler.

Les infusions són processos de llarga durada en els que s’extreuen de manera natural les essències on perviuen les subtils propietats sensorials de les espècies silvestres seleccionades. Essències que aporten el caràcter i la singularitat de cada un dels nostres vinagres.

 

 

Finca i Celler

La nostra finca i celler s’ubiquen a Sant Pere de Riudebitlles, dins la comarca de l’Alt Penedès. De forta tradició vitivinícola, aquesta comarca ha estat reconeguda arreu per les seves extenses plantacions de vinyes. A la nostra propietat cultivem raïm de les varietats Garnatxa Blanca i Sauvignon Blanc amb el màxim respecte pel medi que ens envolta seguint les directrius del conreu ecològic.

El procés de producció i envasat de tots els vinagres artesans de Masia Still es fan al nostre celler de forma manual, cuidant el màxim detall.

La producció i envasat de tots els nostres productes es fan en línia dins del mateix celler de forma manual tenint cura del més mínim detall.

“La nostra producció és limitada i totes les nostres ampolles es numeren a mà”

Al llarg de tots els processos seguim estrictes controls de qualitat per garantir que tots els nostres productes estan a l’altura dels nostres clients, perquè dins del miler de sucoses gotes agredolces que conté cada una de les nostres botelles hi trobeu tant de plaer com passió hem posat en elaborar-les.

Som Ciència i Passió

A Masia Still la principal motivació és el rigor. Treballem perquè els nostres productes siguin innovadors, d’alta qualitat, destinats al públic més inquiet i exigent.

“Estimem la ciència i respectem la terra”                         els dos ingredients indispensables per aconseguir elaboracions ecològiques i radicals, on la tradició i la creativitat s’harmonitzen com ho fan la joventut i l’experiència dins del nostre equip humà.

Masia Still neix el 2018 com a projecte personal de la Sandra Buján i l’Antoni Murugó.

Llicenciats en Farmàcia i Enginyeria respectivament, treballem en la indústria farmacèutica i el sector de les energies renovables. De caràcter emprenedor, ens apassionen els nous reptes. Som grans devots del vinagre, hem crescut entre vinyes i fruit del nostre amor per la terra hem gestat un projecte que fusiona sostenibilitat, innovació i qualitat.

Masia Still compta amb l’assessorament de Josep Buján, enòleg, que amb més de 40 anys d’experiència ha estat al capdavant de projectes d’I+D en l’empresa privada i ha publicat multitud de llibres relacionats amb el món vitivinícola.

CONTACTE

C/ Serra d’Or 17

08776 Sant Pere Riuebitlles

masiastill@masiastill.com

Tel/WhatsApp: 684 41 49 36

CONNECTA