SOM
CIÈNCIA
I PASSIÓ

Vinyes Masia Still, vinagres balsàmics i aromàtics elaborats artesanalment

A Masia Still la principal motivació és el rigor. Treballem per a que els nostres productes siguin innovadors, d’alta qualitat, destinats al públic més inquiet i exigent.

Estimem la ciència i respectem la terra, els dos ingredients indispensables per aconseguir elaboracions ecològiques i radicals, on la tradició i la creativitat s’harmonitzen com ho fan la joventut i l’experiència dins del nostre equip humà.

Masia Still neix el 2018 com a projecte personal de la Sandra Buján i l’Antoni Murugó, devots del vinagre

Masia Still neix el 2018 com a projecte personal de la Sandra Buján i l’Antoni Murugó. Llicenciats en Farmàcia i Enginyeria respectivament, treballem en la indústria farmacèutica i el sector de les energies renovables.

De caràcter emprenedor, ens apassionen els nous reptes. Som grans devots del vinagre, hem crescut entre vinyes i fruit del nostre amor per la terra hem gestat un projecte que fusiona sostenibilitat, innovació i qualitat.

Masia Still conte amb l’assessoria de Josep Buján. enòleg, amb més de 40 d’experiència ha estat al capdavant dels projectes I+D en l’empresa privada i ha publicat multitud de llibres relacionats amb el mon vitivinícola

Masia Still conte amb l’assessoria de Josep Buján. enòleg, amb més de 40 d’experiència

© 2020 Masia Still | info@masiastill.com